Ittvannak.hu

Subscribe to Ittvannak.hu hírcsatorna
ittvannak.hu
Frissítve: 1 hét 1 nap

Soha nem látott fotók a roswelli idegenekről?

2013, szeptember 27 - 12:02

Az utóbbi néhány hónapban amerikai UFO kutatók (bloggerek) köréből rendre visszatérően lehetett arról olvasni, hogy hamarosan újabb és minden kétséget kizáró bizonyítékok kerülnek napvilágra az 1947-es incidens földönkívüli eredetére vonatkozóan.

Kategóriák: UFO

Azonosítatlan repülő tárgyak Fertőszentmiklós határában?

2013, szeptember 24 - 20:59

Olvasónk beszámolója szerint 2013. szeptember 22-én, vasárnap este a Győr-Moson-Sopron megyei település közelében közel fél órán keresztül két azonosítatlan repülő objektum volt megfigyelhető. Elmondása szerint az észlelésnek több szemtanúja is volt:

Kategóriák: UFO

dr. Egely György Ózdon

2013, szeptember 24 - 14:44

Szerda délután veszi kezdetét az Ózdi Szabadegyetem II. sorozatának őszi szemesztere. Az évről évre egy-egy konkrét téma köré szervezett előadássorozat idén a földönkívüliekkel, az UFO jelenségekkel, illetve a hozzájuk szorosan kapcsolódó egyéb tudományokkal foglalkozik.

Kategóriák: UFO

UFO a Düsseldorfi repülőtéren?

2013, szeptember 23 - 20:52

Az egyik leglátogatottabb német hírportál, a Bild.de is csak találgat, hogy vajon mi lehetett az a szivar alakúnak tűnő ismeretlen eredetű repülő objektum, amelyet a világ egyik legforgalmasabb légikikötője felett vettek videóra néhány nappal ezelőtt.

Kategóriák: UFO

Három éve történt eltérítést dolgoz fel egy új mozifilm (magyar előzetes)

2013, szeptember 23 - 10:56

Néhány napja egy rövid, de annál látványosabb jelenet került nyilvánosságra a legújabb UFO témájú játékfilmből. A valós eseményeket feldolgozó Skinwalker Ranch alkotói tulajdonképpen egy klasszikus negyedik típusú találkozás köré szövik a cselekményt, ám az eset bizonyos körülményei merőben eltérnek a "megszokottól".

Kategóriák: UFO

Bizonyítékot ígérnek a 701 alkotói

2013, szeptember 23 - 07:22

Újabb nagyszabású ufós dokumentumfilm munkálatai közelednek a végéhez az Egyesült Államokban. A mozi címe: '701' ,amely a hivatalosan 1969-ig létező és az amerikai kormányzat által finanszírozott Kék Könyv Projekt megoldatlan ügyeire utal.

Kategóriák: UFO

UFO-k a legújabb számítógépes játékokban

2013, szeptember 21 - 19:50

Talán sokan nem tudják, hogy ma már nagyságrendekkel jelentősebb biznisz a számítógépes játékok piaca, mint a mozifilmeké. Még a minden idők legnagyobb kasszasikerének számító Avatar, több év alatt elért összbevétele is eltörpül egy-egy felkapottabb konzoljáték napok alatt produkált hihetetlen anyagi sikere mellett.

Kategóriák: UFO

UFO támadásban sérült meg egy autó Amerikában? Az FBI lefoglalta a Ford Mustangot

2013, szeptember 12 - 12:11

Az első hallásra hihetetlenül, vagy még inkább komolytalannak hangzó incidens valójában koránt sem volt ennyire vicces. Főleg annak a fiatal párnak nem, akik számára egy kellemesnek indult péntek délutáni kikapcsolódás vált valóságos rémálommá.

Kategóriák: UFO

Reklámfogás volt a kanadai baseball-stadion közelében észlelt UFO?

2013, szeptember 11 - 07:24

Csupán egy előre alaposan megtervezett és jól átgondolt szándékos csalásnak ült fel mindenki, aki azt hitte, ezúttal talán tényleg egy földönkívüli civilizáció repülő járművét sikerült megörökítenie több szemtanúnak is szeptember 3-án, a kanadai Vancouverben. Legalábbis ezt állítja a városban működő H. R. MacMillan Space Center tegnap kiadott közleménye, amely szerint az észlelők "egy ügyes marketingfogás áldozatai lettek."

Kategóriák: UFO

Eltérítetteknek szerveztek konferenciát Portlandban

2013, szeptember 10 - 07:41

Az elmúlt hétvégén immár második alkalommal szervezték meg azt a három napos, nagyszabású konferenciát, amelyet kifejezetten olyan emberek számára hívtak életre, akik úgynevezett negyedik típusú találkozásokon estek át, vagyis - állításuk szerint - elrabolták őket a földönkívüliek. Az Eltérítettek beszélnek (The Experiencers Speak) címet viselő kongresszusnak idén is az egyesült államokbeli Portland egyik patinás szállodája adott otthont.

Kategóriák: UFO

Újabb UFO észlelések hazánkban

2013, szeptember 8 - 14:52

Az elmúlt napokban, hetekben Magyarország több területéről is érkeztek hozzánk olvasói beszámolók azonosítatlan repülő tárgyak feltűnéséről, de egy tavaly nyáron, Erdélyben történt észlelést tanúsító fotót is a most juttattak el szerkesztőségünkbe. Ezeket most egy csokorba szedve tesszük közzé.

Kategóriák: UFO

Meg akarták vesztegetni Steven Greert? Testőrök kísérik a Sirius készítőjét?

2013, szeptember 7 - 08:35

Ugyancsak érdekes információmorzsákat tett közzé a minap Dr. Steven Greerről az unknowncoutry.com. A William Henry amerikai UFO kutató és rádiós műsorvezető elmondása alapján készült beszámoló szerint, a közönségnek meglehetősen furcsa körülmények között kellett végigülnie néhány hete a Sirius alkotójának egyik előadását, amelyben egyébként igen érdekes dolgokat osztott meg hallgatóságával.

Kategóriák: UFO

Közel kétezren láthatták a baseball-meccs közben feltűnt UFO-t Kanadában

2013, szeptember 6 - 13:19

Azonosítatlan repülő objektum jelent meg néhány percre egy kanadai kis ligás baseball-mérkőzés alatt 2013. szeptember harmadikán. A lelátókon összesen 1796 néző ült, közülük többen le is fotózták a lebegő tárgyat, majd az internet segítségével már a mérkőzés alatt közzétették a képeket.

Kategóriák: UFO

Kutatócsapat indult a szellemrakéták rejtélyének nyomába

2013, szeptember 5 - 14:04

Ma reggel indult útnak az a svéd expedíció, amelynek tagjai egy tó fenekén remélik megtalálni a választ az úgynevezett "szellemrakéták" rejtélyére. A jelenség 1946 óta, immár hatvanhét esztendeje nemcsak az UFO kutatókat tartja lázban, de a svéd hadsereg is komoly érdeklődést tanúsít iránta.

Kategóriák: UFO

24 órás UFO-megfigyelő-szolgálatot finanszíroz Rihanna

2013, szeptember 3 - 15:37

A barbadosi származású világhírű popsztárról sokan tudják, hogy megszállottan hisz benne, intelligens földönkívüli civilizációk képviselői már évezredek óta látogatják a Földet.

Kategóriák: UFO

Ismét egy földönkívüli invázióról szóló rádióműsor okozott pánikot Amerikában

2013, szeptember 2 - 07:45

Hetvenöt évvel Orson Welles hírhedt rádiójátékának bemutatója után, megint egy földönkívüli invázióról szóló hamis tudósítás okozott pánikot egy alabamai kistelepülés lakói között.

Kategóriák: UFO

Befejeződtek a Maury Island Incident forgatási munkálatai

2013, szeptember 1 - 14:42

Már az utómunkálatai zajlanak annak a kisjátékfilmnek, amelynek történetét máig az egyik legrejtélyesebb UFO észlelésként tartja számon a szakirodalom. Az események alig két héttel a roswelli UFO katasztrófa előtt történtek, emiatt az eset jóval kevesebb nyilvánosságot kapott, pedig a sztori legalább olyan izgalmas és szövevényes, mint a tizenegy nappal később Új-Mexikóban történtek, de lássuk, miről is van szó:

Kategóriák: UFO

Igazolták a földönkívüli űrhajók meghajtórendszerének kulcsfontosságú elemét?

2013, augusztus 31 - 07:30

Találós kérdés: Mi az, Bob Lazar már a nyolcvanas években dolgozott vele, miközben orosz tudósok csak 2004-ben találtak arra utaló nyomot, hogy egyáltalán létezhet, svéd kutatóknak pedig mindössze néhány hete sikerült bebizonyítani, hogy valóban van ilyen? A válasz: A periódusos rendszer 115. eleme.

Kategóriák: UFO

Project Serpo, avagy kozmikus csereprogram a 60-as években? - 1. rész

2013, augusztus 30 - 11:09

Az oldal bő egy éves fennállása alatt, egyértelműen az úgynevezett Reagan-tájékoztatóról szóló írásunk, illetve annak teljes terjedelmű közzététele indukálta a legtöbb olvasói levelet. A mai napig rengetegen fogalmazzák meg nekünk gondolataikat a téma kapcsán. Persze van, aki minden szavát elhiszi, míg mások erős fenntartásokkal vannak iránta, de kétségtelen, hogy mindenkinek megvan róla a véleménye.

Kategóriák: UFO

Dennis Asberg: A svéd haditengerészet vizsgálja a Balti Anomáliát

2013, augusztus 28 - 21:01

Immár több, mint két esztendeje, hogy egy svéd hajóroncsokat kutató civil csapat a radarjával különös objektumot mért be a Balti-tenger fenekén. A mintegy nyolcvan méter mélyen fekvő, nagyjából egy Boeing 747-es utasszállító repülőgép méreteivel egyező, csészealjhoz hasonlító formájú tárgyról készült egyetlen szonárkép gyorsan bejárta a világsajtót.

Kategóriák: UFO

Oldalak