Elfeledett UFO-sztorik: Elvitték egy pécsi nő magzatát az idegenek?

Kategória: 

A baranyai székhelyű Bama.hu egy új sorozatot indított, amelyben felelevenítettek pár baranyai UFO-sztorit. Alábbi cikkükben egy 1995-ös esetet mutattak be, melynek során egy uránvárosi nő azt állította, hogy a magzatát elvitték az idegenek.
 

A Dunántúli Napló 1995 nyarán számolt be arról, hogy egy pécsi középkorú adminisztrátorhoz uránvárosi lakására jöttek el az idegenek, hogy elvigyék nyolchetes magzatát. Elmondása szerint egyik éjjel arra ébredt nyugtalan álmából, hogy figyelik. Amikor kinyitotta szemét, egy nagyjából 130 centiméter magas, zöldesszürke, nagyszemű lényt látott, aki hipnotikus úton megbénította őt, aztán egy szondával kiszívta belőle a magzatot és az asszony mély álomba zuhant. Amikor felébredt, csak homályos emlékei voltak a történtekről, mégis azonnal orvoshoz fordult, aki megállapította, hogy a magzat eltűnt a méhéből, de vetélésnek nyoma sincs.

Ezzel a képpel illusztrálta az anyagot a Dunántúli Napló 22 éve.

A baranyai napilap cikke szerint két hónappal később újra megjelentek a lények és magukkal vitték egy űrhajóba, ahol megmutatták az azóta már keresztezett UFO-bébit és telepatikus úton biztosították arról, hogy gyermeke teljesen egészséges és hamarosan eljönnek megint hogy megmutassák a hibridcsecsemőt, aki addig is több más embrióval együtt egy inkubátorban nevelkedik.

Süveges József, a Möbiusz Sci-fi Egyesület vezetője a korabeli Dunántúli Naplóban úgy kommentálta az esetet, hogy egyre több hasonló dolog történik régiónkban. Erről beszélt évekkel később Pataki Attila is.

A sci-fi egyesület vezetője szerint ezek a történések a 2010-ben bekövetkező invázió előjelei, amikor is a kis zöld emberkék eljönnek, hogy megszabadítsanak minket minden rossztól. Azóta mondjuk eltelt már nyolc év, és leszögezhetjük, hogy a jóslat nem vált be, hiszen elmaradt a 2010-es invázió, de az is lehet, hogy nem vettük észre.

Forrás: 
bama.hu nyomán ParaHír