"Pécs környéke az UFO-k Röszkéje" - avagy Pataky Attila ismét UFO-t kiáltott

Kategória: 

Pécs környéke az UFO-k Röszkéje, legalábbis Pataky Attila szerint – írja a Propeller. Nem lehet tudni, hogy Pataky Attila csak túl sokat állt a (búzakör)közepén, vagy tényleg tud valamit. Mindenesetre érdekes. Ha valaki látott Pécs környékén azonosítatlan idegen tárgyat, az küldje el nekünk a felvételt!

 

Az Edda frontembere most a Petőfi Tv-nek adott interjút UFO-ügyben, és megdöbbentő dolgokról vallott, még szolisztikus jellegű élményről is beszámolt:

Az első házasságomban volt olyan, hogy a feleségemmel közösen, azaz ő velem élt meg egy élményt. De az enyém az általában, nagyon nagy részben szolisztikus jellegű volt: tehát aludt, feküdt mellettem a párom, és nem tudott semmiről.

Pataky elmesélte, hogy élete első transzcendens találkozására délidőben került sor Miamiban, ahol két földönkívüli is szembe jött vele, majd szóba került, hogy "Pécs környékén van egy anomália, ott ki-be jönnek" az idegenek.

Pataky egyébként az amerikai elnökválasztásokra is kitért annak kapcsán, hogy Hillary Clinton győzelmében bízik, mivel ő a kampányában azt ígérte, ha megválasztják, felfedi az UFO-aktákat.

Akkor, majd akik eddig az orrukat túrták, meg kiröhögték a témát meg csúfolódtak rajta... Azok, amikor majd először átöleli őket egy nyolckarú, szeretettel, akkor valószínűleg a naci tele lesz

- tette világossá Pataky.

Forrás: 
PecsMa.hu