Pataky Attila szerint sok itt a gonosz szándékú, alakváltó űrlény

Kategória: 

Az Edda frontembere szerint a Hold túloldalán bázist építenek a sárkánylények, a drachonok.

"A földönkívüliek évezredek óta itt vannak a Naprendszerben. Nehéz őket felismerni, hiszen sok köztük az alakváltó. Bármilyen formát ölthetnek, bármilyen nyelven beszélhetnek, vagy épp telepatikus úton kommunikálnak" – nyilatkozta a Bestnek a zenész.

Pataky Attila

Forrás: TV2

"Több fajról van szó. Gondoljunk a Hold túloldalán bázist fenntartó sárkánylényekre, a drachonokra. Ők csak egy a számtalan idegen faj közül,akiknek 70-80 százaléka egyáltalán nem békés szándékkal van itt" – mondta a lapnak.

Miamiban feleségével – állítása szerint – a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel találkoztak. Ellenőriztük, van ilyen, a Földtől mért távolsága amúgy 39,17 fényév.

Pedig az univerzum váltópénze a szeretet

Korábban azt mesélte, hogy telepatikus úton kommunikáltak, és a legfontosabb kérdésekre választ kapott tőlük. "Életem egyik legfurcsább élménye volt, kívülről már, hála istennek, simogattak jó sokszor földönkívüliek, de most belül végigsimított egy érzés, ami fantasztikus volt.Megkérdeztem, hogy igaz-e, hogy az univerzum váltópénze a szeretet, és mondták, hogy igaz.Nem érdekelt, hogyan közlekednek, és mikor érkeztek, csak az emberiségre vonatkozó kérdéseket tettem fel."

"Zavaros a létezésünk, ezért olyanokat akartam megtudni tőlük, amikbe lehet kapaszkodni. Barátom, Opál Sándor járt a Marson egy energia-űrhajó segítségével, ő még többet tudna mesélni az idegen civilizációk életéről" – mesélte korábban a Frizbi-ben.

Forrás: 
ORIGO