Pataky Attila: A NASA éjjel-nappal hazudik

Kategória: 
Szerda este az egész világ a NASA-ra figyelt: a szervezet bejelentette, hogy hét Föld-szerű bolygóra bukkantak. A 24.hu munkatársai megkeresték Pataky Attilát, hogy mit gondol a hírről: a zenész tőlük értesült a felfedezésről.
 

Az egész egy nagy simli, még a jéghegy csúcsánál is kisebb

– mondta a rockzenész, akinek már nem hiányoznak az ufók. Őt egyébként különösebben nem érdekli a hír, csupán a jelenlegi valóság. Szerinte egyébként a NASA több mindent elhallgat, amit egy történettel is szemléltetett.

Képzeld el, hogy bemész egy étterembe, ahol látod, hogy hátul nagy konyha működik és sorra készülnek a finomabbnál finomabb ételek. Ám amikor rendelsz valamit, a pincér egy pirítóst hoz ki neked.
– De hiszen látom, hogy hátul főznek – kiáltasz fel.
– Sajnálom, csak ez van – mondja a pincér.

Felmerült bennünk a kérdés, hogy a NASA miért hallgatna el bármit is. Patakynak erre is van magyarázata:

információ = hatalom,

a NASA pedig hataloméhes.

Éjjel-nappal hazudnak csak. Olyan, mint amikor a kutyának adsz tenyérből egy kis csontot és ő azzal eljátszik

– mondta,  majd hozzátette, hogy nagyképűség azt gondolni, hogy akár csak a mi Naprendszerünkben is mi vagyunk a meghatározóak.

Azzal miért nem foglalkozik senki, hogy már 3510 jégkorszakot túlélt az emberiség? Azért, mert az nem passzol a materiális nézetükbe!

– magyarázta.

Pataky szerint egyébként se a jégkorszaktól, se a globális felmelegedéstől nem kell félni, ugyanis csak a háttérhatalmak akarják azt, hogy állandóan féljünk és szorongjunk.

Örökéletű fénylények vagyunk, ezzel nekünk nem kéne foglalkozni

– zárta le.

Forrás: 
24.hu