Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/clients/client1/web449/web/includes/menu.inc 2404 sor).

Újabb rejtélyes kép a vörös bolygóról! - Ősi koponyát talált a mars­járó? (+videó)

Kategória: 

Vajon csak belemagyarázzák, hogy az egy koponya? Bármi is legyen, a mars kifogyhatatlan táptalaja a rejtélyes eseteknek. Egészen addig míg el nem látogatunk a vörös bolygóra.

 

Egy egé­szen el­ké­pesztő fotó-össze­ál­lí­tást posz­tol­tak ufó­hí­vők a you­tube-ra. Le­het­sé­ges, hogy a mars­járó egy ősi ci­vi­li­zá­ció nyo­ma­ira buk­kant volna? A marsjáró archív felvételei között bukkant egy lelkes amatőr a felvételre. A Mars felszínen fekvő azonosítatlan tárgy valóban úgy tűnik, mintha egy ősi lény koponyája lenne, aki egykoron a bolygón élt.

                

A felfedezett koponya mérete körülbelül megegyezhet egy átlag ember fejméretével. Az ufosightingsdaily csapata szerint ez nem lehet egy sisak, mert az arcon egy tökéletesen kialakult orrüreg is található. Azon tehát lehet vitatkozni, hogy pontosan mi is van a képen, az viszont ijesztő, hogy valóban mennyire hasonlít egy koponyára.

Forrás: 
Ripost nyomán ParaHír