Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/clients/client1/web449/web/includes/menu.inc 2404 sor).

A bulvár és az UFO-k - avagy gondolkodj mielőtt UFO-t kiáltasz!

Kategória: 

Azért tart itt az UFO-kutatás ahol, mert bulvárt csinálnak mindenből és így senki sem veszi komolyan az egészet. Pedig, ha helyén kezelnénk a dolgokat és nem letaszítanánk azt a média mocskába, talán az emberek is jobban figyelnének a körülöttük zajló eseményekre. Alább a TV2 Tények című bulvárhíre és egy valódi szakértő, a Magyar UFO Kutató Szövetség elnökségének tagja, Sós Tibor véleménye a nem is olyan rejtélyes esetről. 

A Tények híre: Rejtélyes, 9 méter átmérőjű körök jelentek meg a fűben több csongrádi tanyánál és a pusztában. A helyiek azt hitték, hogy ufók szálltak le, mert a köralakok mindegyike szabályos, egyforma. Egy ott lakó nő akkor ijedt meg, amikor a kör peremén elszíneződött a fű és kutyái is furcsán viselkedtek. A rejtélyes köröket ufórajongók is látogatják. Egy ufókutató szerint viszont csak egy természeti jelenség magyarázza a körök megjelenését.

 

 

Sós Tibor, aki már 30 éve kutatja az UFO-jelenségeket, valódi szakmai nyilatkozatával megmutatta, hogy milyen is az, ha valaki komolyan veszi munkáját, nem csak beszél és a szenzációt keresi. A Tények riportja valószínűleg nem tudatos ferdítés, inkább merő ostobaság.

Forrás: 
Tv2.hu nyomán ParaHír