UFO zuhant le Yellowstone Nemzeti Parkban? (+videó)

Kategória: 

A Yellowstone Nemzeti Parkban lévő Old Faithful gejzír közelében valami nagyon fura dolgot rögzített egy webkamera még márciusban. A felvételen egy fényes jelenség szántja végig az eget, majd egyik pillanatról a másikra kámforrá válik. Aztán meg egy zöld villanás látható azon a helyen, ahol a repülő tárgynak nyoma veszett  – számolt be a Sun.

 

 

        

 

A földönkívüli-észlelésekre koncentráló Secure Team 10 YouTube csatorna tulajdonosa, Tyler Glockner úgy vélte, hogy a felvételen tetten érhető fényes jelenség minden bizonnyal egy idegen űrhajó volt, ami a Yellowstone Nemzeti Parkban landolt, majd a zöld jelenség kíséretében robbant fel. Szerinte elképzelhető, hogy szegény űrlényeket egyszerűen lelőtték.

MilkyWay LowerFalls Yellowstone Evans
Fotó: A. Garrett Evans
 
A park már korábban is szerepelt a hírekben a földönkívüliek kapcsán. Tavaly például egy erdőőr keveredett jogvitába a kormánnyal egy földterület, illetve az azon talált rejtélyes barlang miatt. Akkor felmerült, hogy a kormány csak azért próbálta megkaparintani a barlangot, mert abban idegen technológiákra bukkantak, és el akarták sumákolni a dolgot.

 

CBhgorTUcAAu5xw
Fotó: Twitter

 

Forrás: 
The Sun
Velvet nyomán ParaHír