Ősi temetkezési hely a Marson? Bizarr felvételek a NASA képein (+videó)

Kategória: 

Egy UFO rajongó felhasználó, aki előszeretettel nézi át a vörös bolygóról érkező felvételeket, egy igen érdekes képet vett észre a NASA által megosztott fotók között. A képen állítása szerint egy, az idők folyamán eldőlt szobor fekszik, a marsi porban kisebb kövekkel körbevéve. 

 

A fotón, amit a Mars járó 2015 májusában készített, első ránézésre csak sziklák és törmelékek vannak. Azonban ezen a héten több UFO-kutatással foglalkozó weboldal is górcső alá vette az alábbi videót.

A felvételt a „The Mister Enigme” Youtube csatorna tette híresebbé egy – a legjobb UFO és „Szellem” hírek válogatásában. Itt többen felfigyeltek a képre és egyfajta marsi szarkofágot sejtenek a felvételen. Egyenesen az állítják, hogy ez egy marsi temetkezési hely lehetett valamikor és egyenesen az angliai Stonehenge-hez hasonlítják.

Ugyanakkor megjelentek a szkeptikus hangok is és azok az állítások, hogy tulajdonképpen egy optikai csalódás a vélelmezett szarkofág. Ezen állítások szerint, a marsi időjárás valamikor a múltban kitudott alakítani ilyen sziklákat a Mars felszínén.

             

Azonnal felmerült az örök kérdés, ami ilyenkor felmerül mindkét tábor részéről: a NASA miért nem navigálja közelebb a Mars járót, hogy alaposabban megvizsgálja az esetleges szobrot? Ezért a vita megmarad, hogy valóban egy ősi marsi temetkezési helyet talált a NASA, vagy csak a képzeletünk játszik, velünk, mint amikor egy emberi arcot látunk a Holdban az éjjeli égbolton. 

Forrás: 
rt.com