Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/clients/client1/web449/web/includes/menu.inc 2404 sor).

Norvég kutatók UFO-t filmeztek le az Antarktiszon (+videó)

Kategória: 
Egy sark­vi­déki expedíció al­kal­má­val különös re­pülő tárgyra lettek figyelmesek norvég felfedezők az Antarktiszon, amit videóra is vettek. Sokan állítják, hogy UFO-ról van szó, de ezt mindenki inkább maga döntse el, a felvétel mindenesetre elég ijesztő.
 
 
 

A Riport szúrta ki, hogy pár nappal ezelőtt egy igen izgalmas felvétel került fel az internetre. Persze számtalanszor volt már példa arra, hogy képekkel, videóval bizonyították az UFO-k létezését, ezt a felvételt viszont tényleg érdemes megnéznie a téma iránt érdeklődőknek. A norvég felfedezők éppen egy antarktiszi kalandtúrán voltak, amikor meglátták a különös tárgyat, amit aztán egy gumicsónakból videóztak le.

Ugyanakkor felmerül a gyanú, hogy az emberek miért nincsenek meglepődve? Továbbá miért nem az UFO-t filmezi mindenki? Ez a két kérdés inkább a csalás irányába viszi a felvételt.

Forrás: 
Népszava