Újra a Mars: Buddha-szobrot is talált a Curiosity?

Kategória: 

Rengeteg dolgot fedeznek fel az emberek a Mars felszínén, amióta ott császkál Curiosity. Az teljesen komoly, hogy folyékony víz is van: ezt a NASA jelentette be. Az internet előtt üldögélő önjelölt Mars-szakértők, azonban sokkal érdekesebb dolgokra bukkannak, miközben a szonda által készített képeket böngészik.

 

A hasonló felvételeket mi is kétkedve fogadjuk, azonban gondoljunk csak bele! Egyre több érdekes hírt szolgáltat égi szomszédunk, amelyekből, ha csak egy is igaz, bebizonyosodhat, hogy a Marson valaha egy fejlett civilizáció létezett.

Találtak már csontvázatrákszörnyet, most pedig egy igazi Buddha-szobrot is. Az eset kapcsán, az UFO Shigting Daily-re hivatkozva az indiai Zee News azt írja, hogy a földönkívüliek szerint a marsi civilizáció vallásos volt, amelyik hitt a halálon túli életben.

                     

„Ennek a fotónak önmagában meg kellene végre győznie az ENSZ-t, hogy létezett intelligens élet a Marson. A NASA azért nem akarja, hogy bárki is megtudja az igazságot, mert akkor másokkal is meg kellene osztaniuk a technológiát és az információkat, amit szereztek” – írja Scott C Waring, a USD publicistája.

Forrás: 
Hir24
ParaHÍR