Újabb UFO-k a Nap körül a NASA felvételein?

Kategória: 

A Föld és a Nap közötti úgynevezett "L1 Lagrange" pontból készít felvételeket a NASA űrobszervatóriuma, amelyet a nap megfigyelésére lőttek fel még 1995-ben. A SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) felvételei között eddig is sok megmagyarázhatatlan jelenséget láthattunk. A következőkben szintén egy ilyen, a felvételeken valóban remekül kivehető képsort mutatunk be.

Éles szemű kutatók, akik a NASA és egyéb források felvételeit elemzik egy érdekes anomáliára bukkantak a minap. Nem egy, nem kettő, hanem rögtön három idegen repülő tárgyat véltek felfedezni a SOHO felvételein.

Márciusban és áprilisban is észleltek a kutatók hasonló jelenségeket a Nap körül. Ha valóban az van a felvételeken, ami látszik, talán a napunk gravitációját használják ki az idegen látogatók a továbbutazáshoz, esetleg napunkkal kísérleteznek, vagy energiáját használják fel. Persze mindezek csak találgatások, de érdekes kérdéseket vetnek fel a felvételen látottak.

A legutóbbi hármas megfigyelést, egy elég termékeny UFO kutató tette fel a Youtube-ra. Streetcap1 a NASA SOHO adatbázisából vette le a felvételeket. Ezek az adatok mindenki számára szabadon elérhetőek, így óriási adatbázist jelentenek az UFO kutatók számára. ( http://sohowww.nascom.nasa.gov/ ) Az alábbi felvételek már csak azért is megdöbbentőek, mert a NASA hiteles adatairól beszélünk.

Vajon mi folyik a napunk körül az utóbbi időben?

Forrás: 
ufocasebook.com
inquisitr.com nyomán ParaHír