Egy arizonai ember UFO-t filmezett a GoProjával

Kategória: 

A felvtel

Amikor lefilmezte kutyáját amint lerázza magáról a vizet véletlenülk más is kerüét a képre. A youtube-ra Dano Grayson névvel töltötték fel a videót. Dano Grayson csatornájáról tudni kell, hogy rengeteg gyönyörű HD felvételt tartalmaz Arizonáról.
A cél az volt, hogy legyen egy gyönyörű lassított felvétel Grayson kutyájáról Tequiláról amint lerázza magáról a vizet miután kijön a vízből.
A kamera a földön van, megjelenik a kutya elkezdi lerázni magáról a vizet. Normál sebességnél semmi különös nem látszik a felvételen.
A meglepetés akkor következett el amikor Grayson lelassította a felvételt, hogy megnézze Tequilát lassan miközben az lerázza magáról a vizet.
Háttérinformációk

Grayson felvételét természetesen azonnal nagyon sokan hoaxnak, hamisítványnak tituláltál, de érdemes végig gondolni.

Dano Grayson nem egy arctalan egy videós kamu profilos youtube feltöltő, hanem egy nagy látogatósággal rendelkező youtube csatorna tulajdonos, akinek rengeteg gyönyörű tájkép videójavan feltöltve, általában Arizona szépségeiről. Nem egy arctalan troll, sőt kára is származhat ebből az egészből. Az arcát adja a videóihoz.
Érdekes Grayson szabadkozik a videó alatti kommentekben, hogy ő sose állította, hogy amit lefilmezett véletlenül, az idegen űrhajó vagy természetfeletti, ő csak közzé tette amit felvett.

Grayson közzé tett egy második videót is ahol bemutatja, hogyan vette észre az égbolton elhaladó azonosítatlan repülőtárgyakat ezzel bizonyítani próbálva, nem történt manipuláció.

Sokan állítják, azt is, hogy a mi a felvételen látszik, az madár, vagy program hiba (!sic). Ezt kételkedve fogadjuk. Af élvételt látva sokkal valószínűbb egy eddig számunkra ismeretlen gép mint egy madár.

Mi a GroPro?

A GoPro egy az extrémsportok kedvelőinek fejlesztett HD kamera. Kapható hazánkban is.
http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=gopro&gclid=CILx57uf4LYCFc...
http://gopro.com/

Forrás: 
openminds.tv
Youtube.com