A HAARP áll a rossz időjárás mögött?

Kategória: 

Mi a HAARP?

Hivatalosan a „HAARP ionoszféra-kutató létesítmény Ionospheric Research Instrument (IRI) a sarkvidéki térség legnagyobb beruházása a magas légkör vezetőképességének vizsgálatára, mely az alaszkai Gakona közelében az amerikai légierő egy birtokán található.” – Wikipedia.

Nem hivatalosan a HAARP egy globális a föld légkörében működni képes fegyver, aminek a segítségével bármi elektromágneses támadás alá vehető, ami a levegőben tartózkodik. Ilyen maga az atmoszféra is melynek manipulálásában az időjárás is befolyásolható. – „ Összeesküvés elméletek”.

Miért a HAARP?

Mint ahogy mindenki tapasztalja, aki ezen a félgömbön él és Európában tartózkodik, késik a tavasz. Késik és nem is nagyon szeretne eljönni. Folyamatosan egyfajta télben leledzünk igaz olykor a tavasz távoli ígéretével, egy-egy félig napsütötte nappal. Ilyen még igazán nem volt, és bátran kijelenthetjük nem szokásos, azaz időjárás, amit jelenleg elszenvedünk. Igazából egész Európában őrjöng a víz. Lengyelország még hetekig marad a hó fogságában, Spanyolország az árvízzel küzd, a Kárpát-medence csak most fog eláradni.
A tavasznak lőttek igazából, de ez nem is lenne olyan nagy baj, mert mi emberek igazán kibírunk egy kis hideget, ha nyáron úgy is feltöltődünk.

De helyzet sajnos nem ilyen egyszerű, mert ameddig mi igazán kibírjuk, addig a mezőgazdaság nem.
Ha rossz a tavasz, akkor megszoktuk, hogy rossz lesz az aratás. Innen nem nehéz kitalálni, hogy ha nagyon rossz a tavasz, akkor nagyon rossz lesz az aratás is. Ezt természetesen a pénzpiacok is tudják és követik is. Percről-percre. Ez az ő csataterük, ez az ő háborújuk és mi vérünk. Jelenleg leginkább Európa vére.
Ez bizonyítandó elég ránézni az EURO/DOLLÁR árfolyamra és azt látjuk, nemsokára valóban teljesül az a vágy, hogy a két pénznem egy az egyben legyen váltható.

Ezzel aztán Európának annyi, újabb pozíciókat nyertek azok az erők, akik a dollár mögött állnak, akik az U.S.A.-t is markukban tartják, - nem az amerikai nemzetet felelősségét firtatja ez a cikk – akik úgymond „uralkodnak” a világunk felett.

Ha nem a véletlenek sorozata minden előbb leírt dolog, akkor egy ilyen szintű hadviselésre van jelenleg technológia, ami nem is igazán új keletű. Ez a HAARP.

Forrás: 
parahir.hu
XE.com
Wikipedia