Obama földönkívüli testőre felvonás kettő | Szabadszáj!

Kategória: 

A Wired magazin mert megtehette, megtette, hogy megkereste a Fehér Ház sajtó osztályát és rákérdezett.
Valóban egy földönkívüli eredetű entitás is erősíti az amerikai elnök testőrségét.
Az összekacsintó gyors válasz azonnal megjött Caitlin Haydentől a bizonyságért felelős csapat szóvivőjétől .
„Természetesen nem, és ha lenne is ilyen a csapatban azonnal el kellene bocsájtanunk.”

Elgondolkoztató. Ugye azt tudjuk, hogy nem 100%, hogy valói földönkívüli van a felvételen, de nagyon sok jel erre utal, és nagyon sok jel nem.
A másik, hogy az amerikaiakat igaz is nagyon foglakoztatja ez a „földönkívüli, amerikai eltitkolt kapcsolat”. Nem rég derült ki, hogy az amerikaiak több mint fele azt gondolja, hogy az elmélet helyes.
Sőt mint tudjuk az ufológia történetéből nem egyszer kiderült, hogy maguk az amerikai elnökök azok akik kíváncsiak vagy nyakig benne vannak az UFO témában.
Itt van például Thrumal elnök, vagy George Bush, aki ugyan megígérte, hogy fellebbenti a fátylat, de nem tette. Vagy Clinton híres beszéde, amikor üzen a katonai vezetőknek, hogy tudni akarja, az igazságot.

Ezek után ugye kicsit furcsa a cinikus válasz. A Fehér Háznak tudnia kell, hogy ez a téma a saját állampolgáraiknak igen fontos, sőt szinte mindenkinek a földön, valamilyen formában.
De nem. Amerikai azt mondja: Mondok valami vicceset, ahelyett, hogy az mondaná: „Nincs. Kérem az elnök testőrei között nincs idegen eredetű lény. „
Nem-nem ezt mondja, hanem nem ad egyértelmű válsz és viccel.


Vicc az egész.

Vicc az egész. Az is ahogy a tisztelt magyar sajtó kezeli a az ügyet. Na nem azért, mert el kell hinniük, hogy valóban idegen eredetű valami van a képen, hanem megint a jó régi látogató szám dolog.

Ugyan is a hírt Magyarországra az ittvannak.hu fáradhatatlan csapata hozta, igen remek érzékel.
Sőt lefordították feliratozták is így terjedhetett el ezen a fertályon is. Persze nem terjedt el annyira mintha valami nagy-nagy újság hozta volna le. De nem is kell nekik, nem ez a bajom. A bajom, a ma reggeli Index címlap, az a ami valóban Magyarország legnagyobb és nem egyik legnagyobb online- médiája.
Na szóval ott a címlap. Kikerül az amerikaiak álláspontja, majd ott egy videó. Igen. De persze nem az eredeti lefordított ittvannak.hu-s hanem egy letöltött és máshova feltölt videó. Nehogy már oda kússzon néhány látogató. Lehet, hogy tévedek ez ügyben „bocs” de nekem így tűnik. Ez meg egy vélemény.

Forrás: 
parahir.hu
Ittvannak.hu
index.hu