Jeff Pecman ismét hallat magáról

Kategória: 

Jeff Pecman ismét hallat magáról.
Tudni illik, hogy Jeff Pecman volt azaz ember, akinek egyik barátjának családját nevezetesen Stan Romanek családját rendszeresen eltérítették. Ezért Recman Romanek házában videó csapdát állított.

Pecman videóját többen vitatják, perdöntő bizonyítékkal mai napig senki nem állt elő por-kontra.
Viszont a videó hitelességének egy próbáját a National Geographic Channel megejtette, amikor az UFO vadászok sorozata keretében meglátogatta Romeneket aki amúgy egy sűrűn lakott kertvárosban él.
A NatGEO stábjának sikerült egy maszkkal reprodukálnia az eseményt, miközben fejlámpákkal és infra kamerákkal bohóckodtak az amúgy kivilágított békés lakópark utcáin.

A Jeff - Romanek videó további különlegessége, hogy a 2003-es Romanek videó után Pecman is előállt egy saját felvétellel 2008-ból, amikor egy földönkívüli entitás Pecman saját hazába kukkant be kísértetiesen hasonló módon.

Az eset több mint gyanús.Jeff Pecman felvétele több mint érdekes időpontban került nyilvánosság elé.
2012 decemberében Pecman a közepesen hírhedt UFO „kutató” - szellem vadász, kitudja még kicsoda - sajtónyilvánosság előtt mutatta be új felvételét, majd bejelentette, hogy népszavazási kezdeményezésbe fog, azért, hogy állami pénzen UFO kutató központot hozhasson létre.

Hatalmas bukta lett a bemutató. A denveri bemutatóra ugyan is a CBS, NBS és a Denver Post mellett még egy Orosz hírügynökség is megjelent.

A videónak nem sikerült elérni a várt eredményt inkább a visszájára fordította a történetet.
Pecmannak nem sikerült többek között megmagyaráznia, hogy miért hasonlít az általa lefilmezett kis szürke az 1956-os „A repülőcsészealjak támadása” című filmben látott alakokra és miért nem hasonlít a Romanek videóban látott földönkívülire.

Forrás: 
parahir.hu