Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/var/www/clients/client1/web449/web/includes/menu.inc 2404 sor).

Ufóvadászok - Új sorozat

Kategória: 

A híres mondás szerint "Az igazság odaát van". De vajon igaz-e ez a megállapítás? Valóban csupán észre kell(ene) vennünk azokat a jeleket, melyek segítségével meggyőző választ kaphatunk a földön kívüli élettel kapcsolatos kérdéseinkre? A sorozat -- egy hívő, egy szkeptikus és egy ingadozó tudósból álló -- ufóvadász-csapata erre keres választ szokatlan alakú fényjelenségekről készült videofelvételeket vizsgálva, idegenek által elrabolt emberekkel találkozva és a NASA Kennedy-űrközpontja felett gyanús izzó gömbökre lesve.

A Nat Geo képernyőjén 2012 októberétől látható nyolcrészes Ufóvadászok kalandos nyomozásokra hívja a nézőket a három vállalkozó szellemű ufóvadász társaságában -- egy új-mexikói találkozás nyomán a híres roswelli becsapódás-helyszínre látogatnak, ahol felmerül bennük a hadsereg esetleges érintettségének a lehetősége; az USA délnyugati részén pedig rejtélyes fényeket látnak az égen, melyek válaszok helyett új kérdéseket hagynak maguk után...

Forrás: 
NatGEO