Összetörünk egy összeesküvés elméletet

Portálunk a „Global Mysteries portálról értesült arról az összeesküvés elméletről, hogy az 1980-as svájci frankon a „Niburu” vagy más néven a „Planet X” található. A Svájci 10 frankos és az Annunakik. Hihetetlen marhaság.

 

Utánajártunk a mítosznak és cifrább dolgokat is találtunk, egy kifejezetten ezzel foglalkozó weboldalon (http://www.ilmisteriosomondo.com/2011/10/il-misterioso-caso-dei-10-franc... ), ami nem kevesebbet állít, hogy a kép hátterében, egy vimana (*a Mahabharata és a Ramajana misztikus repülő szekerei ) található. Ha ez még nem lenne elég az 1980-as svájci 100 frankoson viszont magukat az Annunakikat láthatjuk.

Az összeesküvés elmélet Valaki nagyon jól tudta az 1980-as években, hogy valami nem stimmel naprendszerünk általunk ismert modelljével. Erre az a „bizonyíték”, hogy mint „köztudott”, 2012.12.21-én vissza fog térni a föld közelében egy eddig a tudomány által eltitkolt rejtélyes bolygó, a Niburu.

                       

Ez a bolygó nem csak hitetlen felfordulást fog okozni a Földön, hanem ezen vélemény szerint a bolygó lakosait az Annunakikat ( csak eszerint az „elmélet” szerint élnek a Niburun ) is újra a föld közelébe fogják szállítani. Erre nem más a bizonyíték, mint a Svájci 100 frankos bankjegy! ( sic! ) Ugyan is ha megfigyeljük ezen a bankjegyen pont olyan ábrázolás található, mint a Húsvét szigeteki szobrok, amik több ezer évesek és bizonyára magukat az Annunnakikat ábrázolja, akik egykor közelebb lévén a földhöz meglátogatták az emberiséget akik így „fotózták” le a találkozást.

                       

Az „elmélet” arra is kiterjed, hogy Niburu lakói a naptól távoli időszakban, geotermális energiaforrások segítségével maradnak életben a naprendszer közel abszolút nullafokos környezetében.

           
Jöjjön a kiábrándító valóság A svájci 10 frankos rejtélye A megoldás mint oly sok esetben a bankjegy másik oldalán található. Ezt a már nem használt svájci pénzt megfordítva egy arckép tárul elénk.

                        

Az arckép nem másé, mint Leonhard Euler (1707.04.15. - 1783.09.18. ) svájci matematikus portréja. Euler munkássága egy hihetetlen zseni fantasztikus megnyilvánulása. Nem kisebb koponyáról beszélünk, hanem arról az emberről aki megalkotta a trigonometriát. A felfedezései között található az a kettő amire a méltán büszkék a svájciak annyira, hogy a jegybankjuk a pénzükre is rakta. Az egyik a csillagászatban elért eredménye, amivel kiszámíthatóvá váltak a perturbált pályán mozgó testek mozgása. Ez alapján kiszámította a Hally üstökös pályáját és legközelebbi visszatéréseinek időpontjait, ami megjelenítésre került az 1980-as svájci frankon. Ha alaposabban megnézzük magán a pénzen is látszik az üstökös csóvája.

                         

A másik a háttérben látszó „megmagyarázhatatlan” rajz, amit vimananak aposztrofálnak nem más mint egy szivattyús turbina, vagy örvényszivattyú. Ugyan is Leonhard Euler volt aki megoldotta az örvényszivattyúk és turbinák méretezésnek problémáját ezért ma is az Euler-turbinaegyenlet szerint végzik ezen számításokat. A svájci 100 frankos rejtélye Nem meglepő módon a megoldást itt is a pénz másik oldala rejti. A papírpénz megfordítva Alberto Giacometti arcképe kerül a kíváncsiskodó szeme elé. Ki volt Alberto Giacometti ( 1901.10.10. - 1966.01.11. ) Egy svájci születésű szobrász, a nagyközönség számára a „pálcika szobrokról” ismert. Nézzünk néhány pálcika szobrot: IDE KATTINTVA vagy: IDE KATTINTVA

                        

                       

A maradandó alkotásai miatt került az 1980-as Svájci frankra, illetve a pénz másik oldalán a Lépő ember, 1961-es 183 cm magas bronz ( 65 millió fontért kelt el 2008-ban ) szobor található semmi Annunaki.

Forrás: 
ParaHÍR
global-mystery.blogspot.hu
artmagazin.hu
Wikipedia
Történetek fizikusokról és matematikusokról