Újabb UFO-felvétel az ausztráliai Darwinból (+videó)

Kategória: 

Az ausztráliai Darwin környékén nem ez az első találkozás UFO-kkal. Ezúttal egy benzinkútról távozó autó kamerája készített egy rejtélyes felvételt egy világító tárgyról, amely átszelte az éjszakai égboltot.

 

Ezúttal egy benzinkútról távozó autó kamerája készítette a felvételt. Paul Mayo és felesége Sylvia miután tankoltak kikanyarodtak a benzinkútról. Ekkor, mint ahogyan azt a felvétel is bizonyítja, egy rejtélyes világító tágy, egy UFO szelte át az éjszakai égboltot. Hazaérve az autó kamerájának a felvételét azonnal letöltötte a számítógépérre és kiderült, hogy nem képzeletük játszott velük aznap este, hanem tényleg látták a fényeket. Ott volt bizonyítottan.

Paul Mayo először barátaival a közösségi oldalán a barátaival osztotta meg ezt a hihetetlen felvételt, majd egyre többen osztották meg a bejegyzését és így egyre több emberhez ért el a videó. Többen is megvizsgálták és nem találták manipuláció bizonyítékát a felvételen. Az UFO, ott volt! 

Nagyon megzavarodtam, pedig mindig két lábbal állok a földön és mindig a reális magyarázatot keresem. Eddig nem gondoltam, hogy valóban létezhetnek UFO-k, de erre mmost nem találok magyarázatot.

- nyilatkozta Paul Mayo.

Darwin környékén nem ez az első találkozás UFO-kkal, több esetben már portálunk is beszámolt hasonló találkozásokról ezen a környéken. Lehetséges, hogy valami nagy dolog történik Darwin környékén.

Forrás: 
MAIL Online