UFO jelent meg a NASA élő adásában – gyorsan le is állították (+videó)

Kategória: 

A NASA élő egyenes adásban közvetített a Nemzetközi Űrállomásról, amikor egy azonosítatlan, erősen fénylő, idegen tárgy jelent meg kamerák előtt. A jelenségre rá is közelítettek, majd lekapcsolták az élő adást. Ez több mint furcsa. A NASA szakemberei azóta hallgatnak és nem nyilatkoznak az ügyről.

 

Vakító fénygömböt vettek fel a NASA kamerái a Nemzetközi Űrállomás közelében. A rejtélyes valamire még rá is közelítettek az amerikai űrkutatási hivatal munkatársai a bárki számára hozzáférhető élő adás közben, majd aztán váratlanul megszakították a közvetítést.

 

A felvételeket egy ufóvadász tett közzé, aki szerint egy földönkívüli űrhajót lehetett látni a NASA videóján. „Éppen az űrállomás élő felvételeit néztem, amikor feltűnt, hogy átváltanak egy másik kamerára”, amelyikkel pedig ráközelítettek a vakítóan fényes rejtélyes gömbre –írta az UFO Sightings Daily szerkesztője. „Az ufóból áradó vibráló fény azonban olyan erős volt, hogy még a NASA új, hétmillió dolláros HD-kamerái sem tudtak ráfókuszálni” – közölte Scott C. Waring.

Waring szerint a földönkívüli űrhajót megfigyelő NASA-dolgozók „bepánikolhattak”, és azért kerülhetett élő adásba a felvétel, amit aztán váratlanul lekapcsoltak, amikor észrevették, bárki láthatja azt. Waring közölte, hogy rákérdezett a NASA-nál, hogy szerintük mi volt a fényes gömb, de még nem kapott választ. A Daily Express  című brit lap szintén érdeklődöttaz amerikai űrkutatási hivatalnál az eset miatt. Egyelőre nekik sem válaszoltak.

               Közeli felvétel a Nemzetközi Űrállomásnál megjelent rejtélyes fénygömbről. Fotó: NASA

Közeli felvétel a Nemzetközi Űrállomásnál megjelent rejtélyes fénygömbről.

Fotó: NASA

Forrás: 
24.hu nyomán ParaHír