Madár, UFO, drón? Mi lehet a felvételen?

Kategória: 

A minap egy érdekes felvétel járta be az internetet. Egy felszálló gépből filmezett egy utas, aki akkor még nem tudhatta, hogy videója bejárja majd a világot. De mit látunk? UFO, drón, vagy valami egészen más?​

 

 

Az említett utas a Ryanair Boeing 737 gépével utazott, és rögzítette a felszállást. A felvételen is jól látszott, de lassítva még érdekesebbek a képkockák. Valami elhúz a repülő mellett, vagy a levegőben lebegett, de valószínűbb, hogy a repülővel szemben haladt. A madár teória nem hangzik, valószínűnek, mert a felvételen látható nagy fekete folt, nem lehet madár.

Lehetett egy drón is akár, de annak meg a sebessége nincs meg. Jelenleg tervrajzon már létezik az akár 200 km/h sebességet is elérő drón, de a válóságban ezt még nem hozták létre.

Akkor viszont ez egy UFO, ha és amennyiben a felvétel nem manipulált. Lehetséges, hogy az idegenek, vagy az azok technológiájukhoz közel álló földi nagyhatalmak - ha vannak ilyenek - már készíthettek, egyfajta szuperdrónt, ami saját intelligenciával rendelkezik és ezért a legalkalmasabb, ha valamit meg kell figyelni. Egy kis pont az egén jobban eltud tűnni, mint egy esetleges "klasszikus" csészealj formájú, jól megfigyelhető UFO. Tudjuk, hogy nem véletlen, hogy észlelésük általában éjszaka történik. Itt lehet a csattanós válasz a nappali tevékenységre. Abban az esetben is lehetséges, hogy az idegenek alkalmaznak, alkalmaztak szuperfejlett drónokat, ha ez a videó manipulált. Meg kell jegyeznünk, hogy a felvétel a szeptember 1-jei feltöltése ellenére ez nem lehet egy friss videó, hiszen a Holland táj jelenleg nem havas.

Forrás: 
LIONS GROUND