Egy amerikai spotter UFO-t vett fel, egy felszálló gép mellett New Yorkban (+videó)

Kategória: 

Egy amerikai spotter a  John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtér mellett videózott amikor a Virgin Airline egyik gépe éppen felszállt, de nem egyedül. A videó 2015 július 7-én készült és 2015 augusztus 3-án került fel a Youtube-ra ezzel egyfajta lavinát elindítva.

 

 

A videóra először a LookNowTV figyelt fel, ami egy UFO-kkal és egyéb rejtélyekkel foglalkozó Youtube csatorna. A csatornára a DailyMail Online is felfigyelt, akiknek sikerült a csapatból egy Rick nevezetű szerkesztővel beszélniük. Ő az alábbiakat nyilatkozta:

Kik azok a spotterek? A spotterek olyan elhivatott repülőgép rajongók akik rendszeresen fotózzák a repülőgépeket. Általában a repülő terek mellett találnak megfelelő fotópozíciókat a lehető
legközelibb képek elkészítése érdekében.

A spotter, aki az UFO-s felvételt készítette már más felvételen is elkapott egy-egy repülő tárgyat, de soha nem fűzött a felvételekhez semmit, illetve nem erőltette senkire a videóit.

Nincs okom arra, hogy azt gondoljam, hogy hamisak a felvételek. Többen letöltötték a netről a videót és elemezték azt állítják valóban meglepő, nem megállapítható mi repül a gép mellett. 

Ezzel szemben Russ Kellett az ismert Angol UFO-kutató azt állítja, szerinte viszont egy egszerű madarat sikerült lencsevégre kapni.

Budapesten a Liszt Ferenc repülőtér mellett az alábbi bejáratott spotter pozíciók találhatóak: http://www.airportal.hu/bud_lhbp_spotter_kalauz/foto-poziciok.php

A John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtér spotter pozíciói itt találhatóak: http://www.photovation.net/Spotting/JFKFSet.htm

Forrás: 
rt.com