Az abüdoszi templom rejtélyének megoldása

Az abüdoszi templom elsőre döbbenetes és megmagyarázhatatlan hierogrifája, amin helikoptert, repülőt és tankot is láthatunk. Fejtsük meg ezt a döbbenetes rejtélyt!

 

Fontos, hogy elválasszuk a valóságot a rejtélytől, a repülőt az UFO-tól, a hamisítványt a bizonyítéktól, ezért időről-időre foglalkozunk rejtélyesnek gondolt, de mégsem olyan rejtélyes dolgokkal. Ennek fényében szeretnénk lerántani a leplet a paleosztronautika egyik ismert, de cáfolt bizonyítékáról. Az ezen kutatást vezető paleoasztonautiusok is tudják, hogy felfedezésük, nem lehet valódi. Lássuk az abüdoszi templom elsőre döbbenetes és megmagyarázhatatlan hierogrifáját, amin helikoptert, repülőt és tankot láthatunk.

Ez lenne az amit az ókori egyiptomiak k.e. 1250 körül láttak ilyesmit? Valahogy a jövőből kaptak információt, vagy egy akkor a földre látogató idegen civilizáció eszközeit örökítették meg kőbevésve?

Vizsgáljuk meg külön-külön is a képeket

Úgy tudjuk és gondoljuk, hogy az ókori civilizációk mindegyike köztük az egyiptomi is szemtanúja és részese volt olyan dolgoknak, amit nem tudtak megmagyarázni. Olyan dolgoknak is amelyek egész biztosan nem földi eredetűek voltak, rengeteg még a rejtély De ez nem rejtély.

A magyarázat

Az abüdoszi templom vésete két név egybeírásából jött létre.

Ez I. Széthi alárírása

Ez II. Ramszesz fáró aláírása.

Íme a kettő együtt:

A részletek

  1. Tudni kell, hogy Első Széthi fia  II. Ramszesz volt. Széthi már nem fiatalon került a trónra, és nem is élt sokáig. Legkésőbbi ismert uralkodási éve 11 esztendő volt, lehetséges azonban, hogy pár évvel tovább uralkodott, egy elmélet szerint ugyanis társuralkodóként maga mellé vette II. Ramszeszt, aki később uralkodási éveit inenntől számolta, nem onnantól, hogy apja halála után egyeduralkodóvá vált.
  2. Széthi nevét az abüdoszi templomban másképp írják: Széth állata helyére Ozirisz-figurát írnak. A fáraó valószínűleg nem akarta Ozirisz templomában annak gyilkosát, Széthet ábrázolni.
  3. A hierogrifa szövege: Egyike annak két hölgynek akik elnyomnak kilenc külföldi országot. „Aláírás”
  4. Viszont az aláírás eredetileg I. Széthié volt amit az uralkodás legalizálása miatt később felülvéstek II: Ramszesz névjegére.
  5. 1 + 2 + 3 = Az abüdoszi templom rejtélye megoldott.

 

A konklúzió

De a paleoasztronautika nem dőlt meg, rengeteg a feltáratlan, megmagyarázhatatlan, letagadott, félremagyarázott eset vár még megoldásra. Ez már megoldott, de ugyan ilyen erős bizonyítékok vannak az ősi idegenekre is, mint ezen lelet földi eredetű magyarázatára.

Forrás: 
catchpenny.org
josecarlosmc.wordpress.com
Wikipedia