Itt a bizonyíték az idegenek létezésére? 1971-es UFO képek szivárogtak ki

Kategória: 

Eddig egyedülállónak mondható fényképek váltak közkincsé, amiket egy amerikai tengeralattjáró legénysége készített 1971-ben. Itt lenne a bizonyíték a földönkívüliek létezésére?

A fekete-fehér fényképeket a USS Trepang SSN 674 tengeralattjáró 1971 márciusában készítette, amikor egy küldetés alatt találkozott az azonosítatlan tárgyakkal. A felvételeket egy Alex Mistretta néven publikáló UFO-kutató hozta nyilvánosságra először egy Francia paranormális jelenségekkel foglalkozó nyomtatott szaklapban.

Állítása szerint a képeket egy „belső forrástól” kapta. A fotók akkor készültek amikor a USS Trepang SSN 674 tengeralattjáró Izland és a Norvég Jan Mayen között hajózott az Atlanti-Óceánon. Ekkor a hajó kapitánya Dean Reynolds admirális volt, aki 1970 és 1973 között szolgált ezen a poszton.

A forrását nem kívánta megnevezni, tekintettel arra, hogy ez a kiszivárogtatás ennyi év után is bűncselekménynek számít az Egyesült Államokban. Az eredeti képeket többen is megvizsgálták és arra jutottak, hogy nem manipuláltak. A korabeli még analóg módon készült képeket bescannelték és modern számítógépes eljárásokkal tesztelték. Minden esetben manipulálatlannak találták őket.

Aereon26

A bizonyítékok ellenére van aki, állítja csalás az egész. Érveik szerint a képeken nem más, mint a titkos fejlesztésű, Aereon 26 látható, amit szintén az 1970-es évek elején teszteltek. Ennek némileg ellentmond, hogy csak egy kép hasonlít az említett járműre, a többi egyáltalán nem. Talán az Aereon 26 keltette fel az idegenek érdeklődését? Több képen megfigyelhető az tipikus „szivaralak”, ahogy rendszeresen leírják a szemtanúk az ismeretlen repülő objektumokat, főleg a sok esetben a vízből felszálló ”SZUFOkat”.

Végezetül egy felvétel a  USS Trepang SSN 674 tengeralattjáró fedélzetéről, amit a legénység készített. Igaz itt nem UFO-t fotóznak, de ugyan abból a szögből és helyről készítették, mint ahonnan a találkozáskor fotózhattak.

 

Forrás: 
express.co.uk