Egy perui UFO-flotta és a Phoenix fények

Kategória: 

2015 június 22-e reggel 5 óra Peru, Tarma. Limától 240 kilométerre és a Nazca vonalaktól 1600 kilométerre. Két férfi, akik nem feddték fel nevüket, apa-fia lencsevégre kapnak öt, először mozdulatlanul álló majd lassan mozogni kezdő fénypontot.

A felvétek alapján a látottak és rögzítettek meglepő azonosságot mutatnak a Phoenixi fények néven elhíresült UFO észleléssel. A Phoenixi fényeket egy egész város látta és sorra jeletkeztek a szemtanúk. A helyzet elfajult és teljes amerikai város követelt magyarázatot a jelenségre.
A kormányzat először elbagatelizálta a kérdést és viccet csinált belőle. Később azt mondták légi gyakorlat volt a város felett és nagy sebességű vadászrepülőgépek dobtak le helyzetjelző fáklyákat.

Természetesen egy lakott település, város felett teljes csendben folyt a hadgyakorlat...

Később Phoenix akkori polgármestere kért elnézést a hivatal hozzáállása miatt és beismert ő is látta a fényeket és még valami mát is. Erről hamarosan bővebben....

 

 

A tarmai fények azért mégis mutatnak némi eltérést a Phoneixban látottaktól. A phoneixi fényekkel ellentétben ezek a fények egymáshoz képest is mozognak, helyt váltanak. Hasonlóság, hogy nem távolodtak egy egymástól, akár egy hatalmas testen is elhelyezkedhettek, mint ahogy az a phoenixi fényeknél is valószínűsíthető.

A felvétel további különlegessége, hogy a jelenséget majdnem negyedórán keresztül sikerült rögzíteni, nem egy elkopott pillanat, vagy képmanipuláló program eredménye.

 

Forrás: 
mysteriousuniverse.org