Ha ez igaz, akkor léteznek ufók

Hihetetlen felfedezést tettek kutatók az oroszországi Labinskban, írta az Ancien-Code honlap a minap. Egy 225-250 millió évesnek vélhető mikrocsipet vagy arra emlékeztető tárgyat találtak. Ami ha valóban mikrocsip volna és valóban ennyi idős, akkor az a történelem új fejezetét nyitná meg, idegen civilizációk és egykori földi látogatásuk valószínűségét iga

Az ufológusok érthetően izgalomba jöttek a felfedezés hírére, azonban még sok időbe telhet, amire sikerül a mikrocsipet vallatóra fogni. Oly módon van ugyanis beágyazódva egy sziklába, hogy a kutatók hozzá sem mernek nyúlni, nehogy kárt tegyenek benne.

Az Ancien-Code.com mindenesetre drámai kérdésekkel feszegeti a tárgy mibenlétét:

Egy másik szikla műve vagy az anyatermészet alkotása, esetleg tényleg egy mikrocsip, ami egy földönkívüli faj egykori látogatásának a bizonyítéka a távoli múltból?

A kutatók jelenlegi problémája az, hogy nem pontosan tudják meghatározni a szikla korát, és kérdést vet föl az is, hogy a titokzatos csip körül szerves anyagokat találtak.

A tárgyat egyébként a krasznodari régióban egy halász, Viktor Morozov fedezte föl, aki néhány napja sokkal híresebb, mint az előtt. Hogy bevonul-e a történelembe, vagy csak egy médiahack részese, egyszer biztosan kiderül. Addig még éppen van idő erre a kis mozira:

Az a bizonyos 250 millió év egyébként elég sok idő, ennyi kell a Pangea Ultima kialakulásához, vagyis a földrészek egyesüléséhez, és ennyi időbe a telik a Napnak, hogy egy teljes kört megtegyen a Tejútrendszer magja körül. Viszont ennyi idő alatt az emberiségnek jószerével csak egy kérdésre futotta ufo-témában…

Forrás: 
librarius.hu