Most Ausztrál média filemzett UFO-t. Vagy az IBTimes gyártotta?

Kategória: 

2013. január 7.-én egy Ausztrál erdőtűzről tudósító televízió stábnak sikerült egy azonosítatlan repülő tárgyat filmeznie.
A beszámoló alatt több tűzoltó autó és égő erdő látható, majd vágóképként a kamera felveszi, ahogy egy UFO keresztül repül egy füstölgő fenyves tisztás felett. A jelenet mindenféle narráció nélkül kerül adásba.

Viszont a történet nem ért véget ezzel, mert egy régi jó ismerősünk keze is benne van a dologban. Ugyan is az Ausztrál felvételt nem más mint az "International Business Times" birtokolja, akik előszeretettel szeretnek gazdasági lapként UFO esetekről beszámolni.

Ez a mostani alkalom is több mint érdekes. A felvételt egy ausztrál stáb készíti az INBTimes birtokolja és UFO kerül a felvételre. Sőt kizárt, hogy ne tudtak volna róla, mert az említett részben, ahol keresztül repül az ufó a füstölgő tisztáson, a kamera egyértelműen a jelenséget követi-

Mi köze lehet az Inetrnation Business Timesnak az UFO jelenségekhez? Kapcsolatban állanak a jelenségekkel valamilyen szinten, vagy ők gyártják őket. Ha kapcsolatban állnak mit tudnak, ha gyártják miért teszik?

Hogy lehet, hogy ebben az évben - mint ahogyan portálunk beszámolt róluk - már három világra szóló idegenekkel kapcsolatos hírt is sikerült publikálniuk a világ három különböző táján? Érdekes dolgok fognak még itt kiderülni.

Forrás: 
IBTimes
parahir.hu