A Zéták nem adják fel. A világvége sem ártott nekik

Kategória: 

A Zéták nem adják fel. A világvége sem ártott nekik

Egy kis kritika az ufokkal foglakozó szerverezetekkel kapcsolatban. Zeta talk.

A zeta talkról az a hír járja, hogy nem igazán egy kutató szervezet, hanem sokkal inkább egy szekta. Ráadásul egy olyan, ami már túl élt kettő olyan világvégét amelyet saját maguk jósoltak meg. Szép eredmény.

Az is elmondható róluk, hogy ennek ellenére igazából nem csökken a támogatásuk, hanem érdekes módon növekszik.

A Zeta „rendszer” vezetője egy Nancy Lieder nevezetű hölgy, aki azt állítja, hogy folyamatos kapcsolatban áll a az idegenekkel, a Zetákkal, akik őt folyamatosan vagy testileg vagy látomások útján látogatják és tanítják. - Erre mondta Sós Tibor egy előadásban, hogy minden UFO kutató rémálma amikor az ígéretes alany azt mondja, itt van most is velem és velem él ez az idegen.

Nézegesse Nancy hiteles rajtait a galagtikus civilizáció különböző fajairól és az X bolgyóról!


A Zéták sok hihetetlen dolog mellett, elmondták állítólag Nancynek, hogy a világ 2012 ban megváltozik örökre, mert az X bolgyó pólus váltást fog okozni.
Igen ám, de Nancy szerint a Maya naptár és a Gergely naptár 9 évvel arrébb jár ezért a világnak 2003ban kellett volna vége lennie.
Nem lett. Ekkor sok világvége járó okozott kellemetlen dolgokat a Zeta talknak főleg miután egy csoportjuk mindenüket eladva az Osztrák Alpokba vonultak egy hegytetőre, mert arra Nancy azt mondta biztonságos hely. Itt túl élhetik és "denzitást" válthatnak.
Talán ezért "brandet váltott" a Zeta Talk neki állt híreket kreálni és egyfajta UFO hírgyártó portálként is üzemelni Nancy szervezete.

Miután nem lett hirtelen pólusváltás 2003-ban így Nancyinak azt mondták a Zétái, hogy 2012-ben lesz a Gergely naptár szerint.

El is kezdődött a rettegés és emberek képeket küldtek Nancynek, hogy ők bizony lefotózták a Niburut az X bolgyót. Hol egy telefonnal, hol a Nasa fotóin látták. Akár egynap a földközelben, majd percek múlva a nap mellett. Persze mindet hitelesítette Nancy, hogy ez bizony az X bolygó.
Sok esetben egyszerűen semmi nem volt a képen, vagy digitális hib, vagy csak a fényképezőgép lencsetagjain látszott a nap. Bárki kipróbálhatja, ha a fényképezőjével a napba fotózik, a nap közepén fekete foltot fog találni, ugyanis a CCD nem fogja rögzíteni a tkl erős fényt, és mivel azok a pixelek semmit nem rögzítenek, ezért feketék maradnak a képen.

Így lett tehát egy a fényél gyorsabban ide-oda ugráló bolygó naprendszerünkben amitől félni kezdtek.

Na de 2013 január 17. van. Kíváncsian várjuk Nancy legújabb világvége dátumát.

Forrás: 
parahir.hu
zetatalk.com